A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Ideiglenes erdőlátogatási korlátozás Gánt környékén

Ideiglenes erdőlátogatási korlátozás Gánt környékén

Társaságunk, a Vértesi Erdő Zrt., valamint a Magyarországi Vadászlövészek Egylete közreműködésével rendezi meg a Nemzetközi Korongvadász Szövetség (FITASC) 2019. évi Koronglövő Európa-bajnokságot.

2019.04.24.

    A rendezvényközpont helyszíne: Gánt községtől északra, kb 1 km-re (47.398054, 18.400376 )
A rendezvény időpontja: 2019. május 5-12.

A rendezvényhez biztonságos megvalósításának érdekében ezért a Vértesi Erdő Zrt., mint a rendezvény társszervezője korlátozza az ingatlanokra történő belépést, illetve a 2009. évi XXXVII. – az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló – törvény 94. § (1) a) pontja alapján, ideiglenesen korlátozza az erdő látogatását a melléklet térkép szerinti területen.

A korlátozás időtartama: 2019. április 29. (0:00 órától) – május 15. (24:00 óráig)
A rendezvény helyszíne: Melléklet térképen jelölt terület

A korlátozást időtartama alatt fenti területek, erdő- és egyéb részletek önállóan nem látogathatók, de a szervezők a rendezvény ideje alatt a nézők számára szervezett módon biztosítják a bejutás lehetőségét, és folyamatos felügyelet mellett lehetőséget biztosítanak annak megtekintésére.
Jelen korlátozás közzététele a helyben szokásos módon, illetve a korlátozással érintett területekre vezető utak bejáratánál figyelmeztető táblák elhelyezésével történik.
E hosszú hagyományokra visszatekintő nemes sport művelői és a rendezvény szervezői nevében a látogatók megértését és együttműködését kérjük!

Mellékelt térkép:

https://drive.google.com/open?id=13sF9ZZKk5z3oSVZm5pdYp7dVoWwDI1aT&usp=sharing