Ajándékozzon könyvet Karácsonyra, ne maradjon le különleges ajánlatunkról!

Minden megrendelt saját kiadású könyvünk mellé most ajándékba adunk egy M.E.V.M.E kitűzőt!

MEGRENDELHETŐ KÖNYVEINK:

Madespach Viktor: Hazám volt a Retyezát 4000.- Ft

Már eddig is sokan keresték és vásárolták meg a népszerű erdélyi, egészen pontosan Hunyad megyei mérnök, vadászíró, patrióta és jeles katonaember – dr. Sonnenvend Imre által megszerkesztett – kötetét, melyben a vadásznovellák mellett sajátos hangvételű, „retyezáti szemüvegen” keresztül papírra vetett szakcikkek is helyet kaptak a háborús kalandok mellett. Külön értéke ennek a kiadványnak az archív fotóanyag mellett az a tizenöt korabeli anziksz, amelyeket korábban így, együtt sohasem rendeztek sajtó alá. Az igencsak izgalmas zergés, medvés, fajdos, őzbakos vagy éppen szarvasbikás vadásztörténetekben a XX. század hajnalának, derekának havasi életképei elevenednek meg, így egyfajta – korrajzzal, tájleírással és jellemábrázolással – fűszerezett időutazás részese lehet, aki kézbe veszi ezt a rendkívüli alapossággal összeállított kötetet.

Merán Fülöp: Vadászparadicsom a Vértesben 4000.- Ft

A Vérteserdő Zrt. „Vadászparadicsom a Vértesben” címmel adta ki Gróf Merán Fülöp könyvét, mely írás a korábbiakhoz hasonlóan, nagyrészt bemutatja a grófi család megváltozott életét 1946 -tól, a csákberényi lakosok létét, gondolkodását, emberségességét. Irodalmi műve szól a mélyen tisztelt vadról és a vadászatról, és szeretett Vérteséről. Valójában egy érdekfeszítő történelmi korrajz a rettenetes és csodálatos XX. század közepéről. Lebilincselő olvasmány remek stílusban megírva, dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes előszavával, sok fotódokumentummal, a táblakötés külső címoldalán dr. Kun Edit olajfestményével.

Inokai Balázs: Vitéz Szekeres Károly a MEVME utolsó elnökének élete 1800.- Ft

A Vérteserdő Zrt. könyvet adott ki Inokai Balázs Vitéz Szekeres Károly a MEVME utolsó elnökének élete címmel, amely a Magyar Erdészeti és Vadászati Műszaki Segédszemélyzet Országos Egyesületének és vezetőjének állít emléket.

A megrendeléseket a ruff.tunde@verteserdo.hu e-mail címen várjuk!