Nagyon szép őszi idő ígérkezik október második hétvégéjére ! Két kiemelt programot is ajánlunk minden, a Társaságunk területére érkező kedves látogatónknak.

Idén október 3. és 9. között zajlik az 1997-ben útjára indított Erdők Hete rendezvénysorozat, melynek témája a „A magyarországi erdőgazdálkodás fenntarthatósága”. A Természet Kincsei vásáron bemutatásra kerülnek az erdőből fenntartható módon előállítható termékek (pl. gyógynövények, illóolajok , méz) Emellett játékos vetélkedőkkel, szervezett túrákkal, zöld tudáspróbával, kézműves-foglalkozásokkal várjuk szeretettel a kicsiket és nagyokat egyaránt október 8-án 10 órától az Agostyáni Arborétumban. A lelki feltöltődést pedig az arborétumi tó partján egy koncert is szolgálja a Szomódi Fúvószenekar jóvoltából.

A másik programajánlatunk a Fotokozma 2022 szabadtéri fotókiállítás, mely vasárnapig (10.09.) még látható mind a 10 településen, 13 helyszínen. A kiállítás főtámogatója a Vérteserdő Zrt. Ajánljuk családdal, barátokkal a hétvégére tervezett kirándulást egybekötni az egyes helyszínek látogatásával! A helyszíneken található QR-kódokkal becsekkolók közt értékes ajándékokat sorsolnak ki a Szervezők!

Mielőtt útra kelnek, kérjük nézzék meg erdőlátogatási információinkat is itt!

Mindenkinek tartalmas, szép időtöltést kíván a Vérteserdő Zrt. !