Idén az Országos Magyar Vadászkamara Komárom-Esztergom Vármegyei Területi Szervezete rendezi az Országos Vadásznapot.

Tatabányán-Csákányospusztán, a Vértes Kapuja Rendezvényközpontban várnak minden kedves érdeklődőt az év legnagyobb vadászati közönségrendezvényére. Számos program közül lehet választani a nap folyamán. A Vérteserdő Zrt. erdei foglalkoztatóval lesz jelen. Kollégáink szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Parkolási lehetőségek

A biztonság érdekében a szervezők korlátozott számban engednek be autókat az 1-es főút melletti beléptető ponttól. Így a volt Birka Csárda parkolójánál a biztonsági szolgálat minden autót megállít.

Nyilvános nagy parkolót a szemközti oldalon, egy 4 hektáros legelőn alakítanak ki. Innen gyalogosan 500 métert sétálva lehet megközelíteni a rendezvényt – rendőrségi biztosítással.

Az SCI alsógallai gyárának parkolójából, illetve az autópálya szárligeti lehajtója mellett kialakított parkolótól és vissza kisbuszokkal szállítják a nagyközönséget.

Az M1-es autópálya szárligeti lehajtójánál szintén több hektáros parkoló várja a vendégeket, ahonnan autóbuszok szállítják őket a vadásznap helyszínére.
Az 1-es főúton ezen a szakaszon lassulni fog a forgalom, időnként torlódásra lehet számítani. Aki a rendezvényre érkezik – ha teheti -, válassza a díjtalan autóbuszos beszállítás kényelmét!

További információk ITT az Országos Magyar Vadászkamara honlapján és az OMVK Komárom-Esztergom Vármegyei Területi Szervezete Facebook oldalán.