Május 13-án, szombaton a mátyásföldi Ikarus sporttelepen került megrendezésre a XI. KÖZIG Foci Kupa és Családi Nap. A hazai állami szektor legnagyobb és legsportszeretőbb szereplőit várták a XVI. kerületi  sporttalálkozóra.

A kupán idén is a minisztériumok, közigazgatási háttérintézmények, kormányhivatalok és állami vállalatok lelkes kollégái mérték össze tudásukat kispályás labdarúgásban. A szurkoló kollégák, családtagok részére a szervező PromoSport Kft. és partnerei idén is különböző programokkal készültek.

A 72 nevezett csapatból a “J” csoportot megnyerve (4 győzelem, 1 döntetlen) a legjobb 16 közé menetelt a Vérteserdő együttese. A “J” csoport erejét mutatja, hogy innen harmadikként “vitték magukkal” a fiúk a végül bronzérmes Somogy Vármegyei Kormányhivatal csapatát. Az izgalmas sorsolást követően a 16 között az Igazságügyi Minisztérium csapatát győzték le a vértesiek, majd a 8 közé jutásért mindössze egy góllal, a végül ezüstérmes Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatal bizonyult jobbnak a Vérteserdőnél.

Gratulálunk a helyezetteknek és a bajnok Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal csapatának! Köszönjük a PromoSport Kft.-nek a színvonalas szervezést!

Részletes Eredmények ITT.

További Részletek a XI. KÖZIG Foci Kupa és Családi Napról ITT.