A karácsony közeledtével Társaságunk kollégái számos templomnak, intézménynek, településnek és egyesületnek juttattak el fenyőfát. A korábbi évek szép hagyományát folytatva így segítettük az ünnepre készület időszakát.

A fákat Bakos Péter, természetvédelmi és erdőtervezési osztályvezető és Boglári Zoltán kommunikációs vezető adták át többek közt Tatán a Szent Kereszt Plébániatemplomnak, a Kuny Domokos Múzeumnak, a Máltai Szeretetszolgálatnak, a Nappali Melegedő és Éjjeli Menedékhelynek, a Jávorka Sándor Szakiskolának, a Vaszary János és a Kőkúti általános iskoláknak. Tatabányán pedig a Szent Borbála Kórháznak, a Móra és Benedek óvódáknak, a Jászai Mari Színháznak, a Felsőgallai Széchenyi Művelődési Háznak, a Bárdos László Gimnáziumnak és a megyeszékhely templomainak. Erdészeti Igazgatóságaink pedig számos, a társaság működési területén lévő önkormányzatnak, mentőállomásnak juttatták el az örökzöldeket.

Összesen 34 db nordmann, luc és ezüstfenyővel igyekeztünk szebbé tenni az idei karácsonyt is a gyermekek, idősek, rászorulók részére. A fő célunk, hogy az adventi időszakban közösen feldíszített fák és a hozzá kapcsolódó rendezvények révén mindenki részese lehessen a varázslatos hangulatnak, a szép ünnepnek.

A Vérteserdő Zrt. kürtegyüttese is kivette a részét az adventi előkészületekből. Tatabánya főterén a 18. adventi ablakocska kinyitásánál kísérte szép dallamokkal a rendezvényt, nagy örömet szerezve ezzel kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk a Vérteserdő Zrt. valamennyi dolgozója nevében!

Fotó: Vérteserdő Zrt.