A fenyőillat és a szépen feldíszített karácsonyfa elengedhetetlen része az ünnepi hangulatnak. Azért, hogy ebből ne maradjanak ki a régió intézményei sem, a Vérteserdő Zrt. minden évben fenyőfák adományozásával segíti az adventi készülődést.

Az igények összesítése után, a karácsonyfák több településen kerültek kiosztásra. Részesültek belőle – többek között – a Máltai Szeretetszolgálat tatai és tatabányai kirendeltségei, óvodák és iskolák, önkormányzatok és az általuk fenntartott intézetek, idősotthonok, hajléktalanszállók is. A fenyőfákat Boglári Zoltán a Vérteserdő erdőgazdálkodási osztályvezetője és Mezei János kommunikációs vezető adta át az intézmények képviselőinek. Összesen 33 darab fával járultunk hozzá a dolgozók, gyermekek és rászorulók meghittebb közösségi élményéhez, tettük könnyebbé az ünnepi várakozást.

Erdőgazdaságunk a társadalmi felelősségvállalás jegyében igyekszik minél több olyan kezdeményezésben részt venni, ami pozitív hatással van az emberekre. A szarvasbőgés-hallgató túrákból befolyt összeg – ezüstvasárnapi – jótékonysági átadásáról ITT olvashat. Bízunk benne, hogy ezekkel az adományokkal sokaknak sikerül szebbé varázsolni az ünnepeket.

Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánjunk a Vérteserdő Zrt. valamennyi dolgozója nevében!