Nagyszerű programmal várja az érdeklődőket a húsvéti hosszú hétvégén a Gerecse gyöngyszeme.

A Vérteserdő Zrt. Agostyáni Arborétuma a Gerecse egyik páratlan szépségű völgyében a Bocsájtó-völgyben, Tatától néhány kilométerre, Budapesttől alig egy órára található. A kertet az év bármely időszakában érdemes felkeresni, hiszen növényritkaságaival egyedülálló esztétikai élményt nyújt minden évszakban. Pláne tavasszal, mikor ébred a természet! Pattannak a rügyek, bújnak elő az ezerszínű virágok és madárcsicsergéstől hangos az erdő. Nem lesz ez másként a húsvéti ünnepek alatt sem, már csak ezért is érdemes eljönni. Meg azért, hogy találkozhassunk a húsvéti nyúllal, aki egy izgalmas kincskeresésre invitálja a látogatókat mind a négy napon.

Előzetesként elküldte nekünk üzenetét:

Hahó, pajtás! Én a Húsvéti Nyuszi vagyok és ma pont itt jártam Nálatok! Nem jöttem ám üres manccsal, ha szeretnétek megtudni, hogy mit hoztam nektek a kosaramban, akkor még sok feladat, izgalmas út áll előttetek. A szuper húsvéti kaland számos állomáson vár, ha ügyes vagy és rálelsz a húsvéti tojásokra, majd legyőzöd az akadályokat, elveheted ajándékod a Kincsesládából.
Hajrá, kincskeresők!

Bakancs a lábra, víz a hátizsákba és irány az Agostyáni Arborétum. A park 2022. április 15-18-ig mind a négy napon az ünnepi nyitvatartás szerint, vagyis délelőtt 10 órától 17 óráig (utolsó jegyváltás 16.00) fogadja a látogatókat. A Húsvéti Kincskeresésen 15 óráig van lehetőség részt venni.

Jó hír továbbá, hogy az arborétum a tavaszi szünet utolsó napján, azaz 19-én, kedden is nyitva lesz 9 és 16 óra között.

További részletek, aktuális jegyárak és tudnivalók ITT.