A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara és Erdészeti Tudományos Intézete valamint az Országos Erdészeti Egyesület 2024. február 5-6-án – emlékezvén az első erdészeti tanóra megtartásának évfordulójára – Erdészeti Tudományos Konferenciát szervez. A konferenciára várják az erdészet, környezet- és természetvédelem, vadgazdálkodás, geomatika, erdőpedagógia területéről az új tudományos eredményeket bemutató előadásokat, és az előadások iránt érdeklődő résztvevőket.

A rendezvényt kredites választható képzésként akkreditáltatták a jogosult erdészeti szakszemélyzet és a szaktanácsadók számára. A jogosult erdészeti szakszemélyzet számára az első napi részvételért 15, a második napi résztvételért 10 kreditpontot írnak jóvá.

A konferenciát hibrid megszervezésben kívánják lebonyolítani (jelenléti és MS Teams online). A konferencián a jelenléti részvétel napi bruttó 20.000,- Ft/fő, mely tartalmaz ebédet, a szünetekben kávét, üdítőt, péksüteményt. Az online részvétel napi bruttó 5.000,- Ft/fő.

Fontosabb határidők:

  • 2024. január 12.: A konferenciára jelentkezés határideje jelenléti résztvevőként.
  • 2024. január 19.: A konferenciára jelentkezés határideje online résztvevőként.

Jelentkezni résztvevőként ide kattintva lehet, ahol lehetőség van a részvétel módjának megadására.

A konferencia első napjának délelőttjén plenáris előadások lesznek, majd délután és másnap délelőtt több szekcióban 15 perces normál prezentáció + 5 perc diskusszió és 5 perces piko előadásokat szerveznek.

Tervezett részletes program