Fájó szívvel tudatjuk, hogy Pöntör Györgyi kollégánk, életének 80. évében 2023. decemberében elhunyt. Györgyi a németországi Tharandtban szerezte erdőmérnöki diplomáját.

A Vérteserdő Zrt. jogelődjének, a Vértesi Erdő és Fafeldolgozó Gazdaságnak  1968-tól 1999-ig, majd nyugdíj mellett még 2005-ig volt munka és tűzvédelmi előadója, erdőőre.  A kezdeti évektől megszakítás nélkül szolgálta a Vértes és Gerecse erdeit, széles körben hasznosítva német nyelvtudását minden munkakörében. Nyugodjék békében!

A búcsúztatásáról a gyászoló Család közleménye:

“Hamvasztás utáni búcsúztatóját 2024. január 20-án 14 órakor a tatabányai Jókai utcai Evangélikus templomban tartjuk, ahol kegyeletünket csak egy-egy szál virággal lesz lehetőségünk leróni. Mivel a család egyik tagja súlyos immunrendszeri betegséggel küzd, tisztelettel kérjük, hogy aki vélhetően fertőző beteg, az érintett érdekében inkább ne vegyen részt a szertartáson. Megértésüket nagyon szépen köszönjük! Szerettünk hamvait, akaratának megfelelően, közeli hozzátartozói és szerettei körében családja vidéki sírjában helyezzük majd örök nyugalomra.

Emlékét kegyelettel megőrizzük! A gyászoló család Érd.: + 36 30 423 9481″