Az Országos Erdészeti Egyesület Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült Rozmann Hajnalka kolléganőnk, fáradságot nem ismerő, lendületes, kreatív közjóléti tevékenysége és egyesületi munkája elismeréséül az OEE 152. Vándorgyűlésén.

Magyarország egyik legrégebbi szakmai szervezete az 1866-ban alapított Országos Erdészeti Egyesület. A Kárpát-medencei magyar erdészeket összefogó egyesület minden évben vándorgyűlést szervez, idén a 152. alkalommal, mely az erdőkkel foglalkozó hazai és határainkon túli magyar szakemberek legfontosabb találkozója. A 2022. június 30 – július 1. közötti kétnapos rendezvény házigazdája ebben az évben a Pilisi Parkerdő Zrt volt. Az első nap kiemelt ünnepi eseménye az egyesület Ünnepi Közgyűlése, amelynek a Gödöllői Királyi Kastély adott méltó helyszínt.

Hajnalka 2014 óta az Országos Erdészeti Egyesület tagja, 4 éve a Vértesi Helyi Csoport küldötte. Az Agostyáni Arborétum vezetőjeként a helyi csoport és a Vérteserdő Zrt. arborétumi, hagyományos és rendhagyó rendezvényeinek is aktív szervezője. Kiváló közösségi ember lévén, közvetlen környezetének szakmánk meghatározó közvetítője, munkája által öregbíti, népszerűsíti a hazai erdőgazdálkodás jó hírét.

Gratulálunk! Jó egészséget és további sikeres szakmai munkát kívánunk!

Forrás: OEE, Vérteserdő Zrt.

Teljes cikk az ünnepélyes átadóról és a kitüntetettekről itt:

https://www.oee.hu/hirek/egyesuleti-hirek/unnepi-kozgyules-a-godolloi-kiralyi-kastelyban-kituntetesek-meltatasok-2-oee-152-vandorgyules