A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

XVIII. STHIL Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő és Méhészeti Nap

XVIII. STHIL Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő és Méhészeti Nap

A versenyt a Komárom-Esztergom megyei Császáron a Vértesi Erdő Zrt., az Andreas Stihl Kft., Császár Község Önkormányzata és az Agrogold Kft. közösen rendezi immáron harmadik alkalommal 2019.06.15-én 9.00 órai kezdettel, melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, versenyzőt a környékbeli falvakból, városokból, a kistérségekből és a régióból egyaránt.

2019.05.29.

A munkabiztonságot előtérbe helyező szakmai verseny mellett, a nézők számára is egész napos tartalmas, szórakozásra is lesz lehetőség.

Az INTERREG SK-HU FORESTERS AND BEES SKHU/1601/1.1/002 pályázat méhészeti nap kereteiben folyamatos programokkal kívánjuk népszerűsíteni a méhészeti ágazatot.

Többek között méhészeti témájú ugráló vár, arcfestés, méhészeti eszközök bemutatója, ismeretterjesztés, rajzverseny, sorversenyek, ügyességi versenyek és játszóház áll majd a gyerekek rendelkezésére, de sok más érdekes programmal is készülünk: alpintecnikai bemutató, közlekedésbiztonsági bemutató, gépbemutató, kétkezes fűrészverseny, Stihl Roadshow, Timbersports bemutató.

További információk:

fakitermelő verseny és programjai:

Bíró Tibor (tel: 06/30 621 45 13, e-mail: és

Boglári Zoltán (tel: 06/30 571 25 28, e-mail: )

méhészeti nap programjai:

Varju József (tel: 06/30 197 21 07 – e-mail: )