A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Új vezetés a Vértesi Helyi Csoport élén

Új vezetés a Vértesi Helyi Csoport élén

2012. 05. 30-án az OEE Vértesi Helyi Csoportjának gyűlésén került sor a lemondott korábbi tisztségviselők megüresedett helyeinek betöltésére.

2012.07.06.

A határozatképes ülésen eredményesen zajlott le a szavazás, melynek eredményeként a helyi csoport elnöki tisztségét továbbiakban Kocsis Mihály, a Vértesi Erdő Zrt. vezérigazgatója látja el. A vezetőség további tagjai Encsi Csaba, a Társaság vezérigazgató-helyettese, mint helyi csoport titkár és Tischlér Diána, titkárságvezető, mint helyi csoport gazdasági vezető.

Előremutató változás, hogy a helyi csoport taglétszáma jelenleg meghaladja a 80 főt, így küldöttként továbbiakban 2 fő delegálható. A választáson a tagság Pintér István, erdőművelési ágazatvezető és Zakariás Éva, erdőművelési eladó számára szavazott bizalmat a tisztségek betöltésére.