A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Szakosztályülés Pusztavámon

Az OEE Vadgazdálkodási Szakosztálya után az Erdők a közjóért Szakosztály is társaságunknál vendégeskedve tartotta a legutóbbi kihelyezett szakosztályülését.

2010.11.18.

2010. november 4-én délelőtt Kocsis Mihály vezérigazgató és munkatársai fogadták a szakosztálytagokat Pusztavámon, a Malomerdő Panzióban.

A vezérigazgató úr rövid előadásában bemutatta az erdőgazdaság közjóléti tevékenységét, majd felkerekedett a társaság és a nap hátralévő részében a majki Kamalduli Apátságot és a várgesztesi várat tekintette meg.

A másnapi program a tatbányai Bányászati Múzeum meglátogatásával kezdődött, majd ebéd előtt Kovátsné Németh Mária professzorasszony tartott előadást Erdőpedagógia tárgykörben.

Bízunk benne, hogy tartalmas két napot töltöttek el nálunk a szakosztály tagjai, és élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodva tértek haza.