A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Szakosztályülés és sajtólátogatás a Malomerdő Panzióban

2010. október 14-én és 15-én az Országos Erdészeti Egyesület Vadgazdálkodási Szakosztálya ülésezett Pusztavámon, a Malomerdő Panzióban.

2010.10.18.

Csütörtökön Kocsis Mihály Vezérigazgató és Ruppert József ágazatvezető mutatta be a Vértesi Erdő Zrt. működését, vadgazdálkodását, aztán Szemethy László (Szent István Egyetem) tartott előadást Az erdő és a vad kapcsolata címmel. Még a csütörtöki napon tagfelvétel is volt, a Szakosztály tagjai sorába fogadta Tischlér Diánát és Tamás Antalt. Estére borkóstolás tette teljessé a programot.

Ugyanebben az időben az Erdészeti Lapok, személyesen Pápai Gábor szervezésében egy, az írott és a sugárzott média munkatársaiból álló csapat Tornyópusztán vendégeskedett.

Pénteken a két társaság közösen meglátogatta a császári vadaskertet, majd a Malomerdő Panzióban elfogyasztott ízletes ebéd után a kitartóbbak még közös gombaszedésen vettek részt.