A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Országos erdészeti sportnapok

A hagyományosan nyár végén megrendezésre kerülő eseménynek ezúttal a Zalaerdő Zrt. adott otthont Nagykanizsán. Az augusztus 21-e és 23-a között lebonyolított vetélkedésen a hazai indulókon kívül egy-egy román, horvát és lengyel csapat is megmérettetett.

2008.09.05.


A részvevők hét versenyszámban (kosárlabda, kispályás labdarúgás, sakk, asztalitenisz, tarokk, légpuska- és kispuskalövészet) mérték össze az erejüket. A dobogóra az összesített eredmények alapján az Északerdő, a Mecsek és a SEFAG csapata állhatott föl. A huszonhat részvevő közül társaságunk a helyezettektől nem sokkal elmaradva az ötödik helyen végzett.

Éremszerzőink a következők voltak:
Ezüstérmesek:
• kosárlabdacsapat (Holdampf Gyula, dr. Széles Attila csk., Wisnovszky Károly, Ignácz Miklós, Drobnyi Balázs, Tene Gábor),
• Encsi Csaba tarokk,
Bronzérmesek:
• Kunszt Kázmér sakk,
• Gyüre Kázmérné légpuskalövészet,
• női légpuskacsapat (Gyüre Kázmérné, Müller Gáborné, Müller Kinga).

Gratulálunk a helyezetteknek a helytállásért, és bízunk benne, hogy jövőre még több és még szebben csillogó medáliával térhetünk haza. A tisztességes küzdelemben alulmaradtak sem szomorkodtak, mert a sportnapok évről-évre minden részvevő számára örömöt okoznak, ugyanis ilyenkor lehet találkozni a régi diák- vagy korábbi munkatársakkal, de rendszerint új ismeretségek, barátságok is köttetnek. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy minden részvevő az esemény nyertesének érezhette magát.

Köszönjük a zalai házigazdák áldozatos vendégszeretetét, és már most várjuk a jövő évi versenyt.