A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Májusi programok az Agostyáni Arborétumban

Májusi programok az Agostyáni Arborétumban

Május nevezetes napjain gazdag programkínálattal várja kedves látogatóit az Agostyáni Arborétum

2013.04.23.

 

2013. május 10.-én rendhagyó, -szakvezetéssel és játékos feladatokkal egybekötött – sétára várjuk az érdeklődőket, Madarak és Fák Napja alkalmából. A programra - jellegénél fogva- elsősorban az általános és középiskolás osztályok jelentkezésére számítunk. Időtartama 2 óra, annak végén – igény szerint – további időtöltés lehetséges a helyszínen. Előzetes bejelentkezés szükséges!  Tel. 06-30/400-9119.

2013. május 17.-én, a Növények Világnapján ingyenes szakvezetés sétán vehetnek részt a hozzánk látogatók. Túravezetés indul 9.30,11,13 és 15 órakor a bejárattól. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

2013. május 22.-én, a Kihívás napján, egy hosszabb, gyönyörű túrát tervezünk az arborétum parkolójából.

Útvonal: az arborétum megtekintése után a hátsó kijáraton át, a Grófi úton elsétálunk az Árpádkori körtemplomhoz, majd onnan egy nagy sétával a Hidegkúti-forráshoz, majd vissza az arborétumba.

Kérjük, hogy az érdeklődők megfelelő öltözettel és túrázásra alkalmas cipőben érkezzenek.

Találkozás: 15.30-kor az arborétum parkolójában