A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Kőhányási pünkösd

Kőhányási pünkösd

Cégünk május 26-án tartotta Kőhányáson, a 2012-ben induló műemlék rekonstrukciós programjának első rendezvényét.

2012.06.11.

Jótékonysági rendezvényünk célja a kőhányási Szent Teréz kápolna felújítására való gyűjtés volt, mely kezdeményezésünk sikeresnek bizonyult.

A  kulturális műsoroknak köszönhetően összefogásra ösztönöztük a régiót, a térség polgármesterei és képviselői jelenlétükkel is emelték rendezvényünk színvonalát . 

A helyszínen önzetlenül adakozó vendégeinknek, látógatóinknak, illetve cégünk  partneri  és kereskedelmi kapcsolatainak köszönhetően is gyarapodik a GÁNTI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZÖSSÉG számlája, amit ezúton is köszönünk.

Aznap  került  felszentelésre  a  vérteskozmai „csonkakereszt„ néven  ismert   feszület  is, melyet  a  Vértesi  Erdő  Zrt.  hozatott  rendbe.

Kocsis  Mihály vezérigazgató úr ünnepi beszédében elmondta, hogy  programsorozatunk  következő  állomása MAJK lesz, az ott lévő Esterházy kápolna felújítását kezdeményezzük  2013-ban pünkösdkor.

 

A rendezvényen készült képek itt megtekinthetők!

A képeket készítették:

Banka László

Egresy Péter

Lukoczki Balázs

Mudrák Attila

Rapp Andrea