A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Kiemelt programok a Vérteserdőnél 2020-ban – I. rész

A Vértes és a Gerecse 2020-ban is fantasztikus programokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sorozatunk első állomása a Vértesi Erdő Zrt. 2015 tavaszán megnyitott erdészeti erdei iskolája.

2020.01.22.

A Vajda János Erdészeti Erdei Iskola vezetett, tematikus túrákat kínál az év minden szakában. Míg az óvodások számára erdei kalandsorozatunkat ajánljuk, addig a kisiskolások erdészpalántává avanzsálhatnak a játékos tanulás során. Évszakonkénti bontásban, - hogy az iskolai szünetek is az élményszerzésről szóljanak - napközis tábor programjaink között lehet válogatni.

Az erdei iskola az erdőpedagógiai foglalkozásokon túl, szálláslehetőséget is kínál, igény szerint étkezési lehetőséggel. A többfunkciós foglalkoztató terem ideális családi/ baráti összejövetelek, konferenciák lebonyolítására, télen-nyáron. Nagy udvarában mezítlábas ösvény, tűzrakó hely padokkal, valamint egy futballpálya lehet remek kiegészítése az aktív pihenésnek, vagy nyáresti összejöveteleknek. Az erdei iskolától több túraútvonalon közelíthetők meg a Vértes kultúrtörténeti és természeti értékei.

Érdeklődés/foglalás:

Varga Csilla erdei iskola vezető – 06 30 978 0508

Cím: Erdősor hrsz. 09/46., Pusztavám