A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Kiadó telephely Gánt határában!

3840 m2 alapterületű, közművesített ingatlanon található csarnoképület.

2008.01.13.

A telephely a Csákvár 0214/1 hrsz. alatti, 2 ha 7167 m2 alapterületű ingatlanon helyezkedik el, a Tatabánya-Környe-Gánt-Zámoly-Székesfehérvár műút mellett, Gánt határában, az M1-es és az M7-es autópályától egyaránt mintegy 25 km-re.

A terület éjjel-nappal őrzött, közművesített, aszfaltozott belső úthálózattal ellátott.

Ezen a bekerített telephelyen található a 3840 m2 alapterületű csarnoképület, amely egyterű, belmagassága 8 méter.

A tetőszigetelés teljesen felújított (garantáltan beázásmentes). A belsővilágítás szintén felújított; a csarnok 3*25 A-es mérőhellyel rendelkezik. Nappali világítás részben nyitható, részben beépített ablakokkal biztosított.

A csarnok 4 db vaskapuval lezárt, amelyek – méretüknél fogva– kamionok bejárását is lehetővé teszik. Padozata betonozott, teljesen sima, hézagai aszfalttal kiöntöttek, így targonca-közlekedésre is kiválóan alkalmas. A csarnoktól kb. 80 méterre vizesblokk található; a portaépület is hideg-melegvízzel ellátott.

A csarnok előtti tér, illetve a belső úthálózat összesen 2000 m2 aszfaltburkolattal rendelkezik. A telephelynek külön 100 m3-es tűzi-víz tárolója van. A közelmúltban egy 60 t méréshatárú, digitáliskijelzésű, a súlyadatok nyomtatott megjelenítésére is alkalmas hídmérleget is üzembe helyeztünk.

Bérleti díj (irányár): 600 Ft/m2/hó + ÁFA.