Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Kiadó telephely Gánt határában!

3840 m2 alapterületű, közművesített ingatlanon található csarnoképület.

2008.01.13.

A telephely a Csákvár 0214/1 hrsz. alatti, 2 ha 7167 m2 alapterületű ingatlanon helyezkedik el, a Tatabánya-Környe-Gánt-Zámoly-Székesfehérvár műút mellett, Gánt határában, az M1-es és az M7-es autópályától egyaránt mintegy 25 km-re.

A terület éjjel-nappal őrzött, közművesített, aszfaltozott belső úthálózattal ellátott.

Ezen a bekerített telephelyen található a 3840 m2 alapterületű csarnoképület, amely egyterű, belmagassága 8 méter.

A tetőszigetelés teljesen felújított (garantáltan beázásmentes). A belsővilágítás szintén felújított; a csarnok 3*25 A-es mérőhellyel rendelkezik. Nappali világítás részben nyitható, részben beépített ablakokkal biztosított.

A csarnok 4 db vaskapuval lezárt, amelyek – méretüknél fogva– kamionok bejárását is lehetővé teszik. Padozata betonozott, teljesen sima, hézagai aszfalttal kiöntöttek, így targonca-közlekedésre is kiválóan alkalmas. A csarnoktól kb. 80 méterre vizesblokk található; a portaépület is hideg-melegvízzel ellátott.

A csarnok előtti tér, illetve a belső úthálózat összesen 2000 m2 aszfaltburkolattal rendelkezik. A telephelynek külön 100 m3-es tűzi-víz tárolója van. A közelmúltban egy 60 t méréshatárú, digitáliskijelzésű, a súlyadatok nyomtatott megjelenítésére is alkalmas hídmérleget is üzembe helyeztünk.

Bérleti díj (irányár): 600 Ft/m2/hó + ÁFA.