Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Kiadó telephely Gánt határában!

3840 m2 alapterületű, közművesített ingatlanon található csarnoképület.

2007.06.01.

A telephely a Csákvár 0214/1 hrsz. Alatti, 2 ha 7167 m2 alapterületűingatlanon helyezkedik el, a Tatabánya-Környe-Gánt-Zámoly-Székesfehérvár műútmellett, Gánt határában, az M1-es és az M7-es autópályától egyaránt mintegy 25km-re.

A terület éjjel-nappal őrzött, közművesített, aszfaltozottbelső úthálózattal ellátott.

Ezen a bekerített telephelyen található a 3840 m2 alapterületűcsarnoképület, amely egyterű, belmagassága 8 méter.

A tetőszigetelés teljesen felújított (garantáltanbeázásmentes). A belső világítás szintén felújított; a csarnok 3*25 A-esmerőhellyel rendelkezik. Nappali világítás részben nyitható, részben beépítettablakokkal biztosított.

A csarnok 4 db vaskapuval lezárt, amelyek – méretüknél fogva– kamionok bejárását is lehetővé teszik. Padozata betonozott, teljesen sima,hézagai aszfalttal kiöntöttek, így targonca-közlekedésre is kiválóan alkalmas.A csarnoktól kb. 80 méterre vizesblokk található; a portaépület ishideg-melegvízzel ellátott.

A csarnok előtti tér, illetve a belső úthálózat összesen 2000 m2 aszfaltburkolattalrendelkezik. A telephelynek külön 100 m3-es tűzi-víz tárolója van. Aközelmúltban egy 60 t méréshatárú, digitális kijelzésű, a súlyadatok nyomtatottmegjelenítésére is alkalmas hídmérleget is üzembe helyeztünk.

Bérleti díj (irányár): 450 Ft/m2/hó + ÁFA.