A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Kiadó telephely Gánt határában!

3840 m2 alapterületű, közművesített ingatlanon található csarnoképület.

2007.06.01.

A telephely a Csákvár 0214/1 hrsz. Alatti, 2 ha 7167 m2 alapterületűingatlanon helyezkedik el, a Tatabánya-Környe-Gánt-Zámoly-Székesfehérvár műútmellett, Gánt határában, az M1-es és az M7-es autópályától egyaránt mintegy 25km-re.

A terület éjjel-nappal őrzött, közművesített, aszfaltozottbelső úthálózattal ellátott.

Ezen a bekerített telephelyen található a 3840 m2 alapterületűcsarnoképület, amely egyterű, belmagassága 8 méter.

A tetőszigetelés teljesen felújított (garantáltanbeázásmentes). A belső világítás szintén felújított; a csarnok 3*25 A-esmerőhellyel rendelkezik. Nappali világítás részben nyitható, részben beépítettablakokkal biztosított.

A csarnok 4 db vaskapuval lezárt, amelyek – méretüknél fogva– kamionok bejárását is lehetővé teszik. Padozata betonozott, teljesen sima,hézagai aszfalttal kiöntöttek, így targonca-közlekedésre is kiválóan alkalmas.A csarnoktól kb. 80 méterre vizesblokk található; a portaépület ishideg-melegvízzel ellátott.

A csarnok előtti tér, illetve a belső úthálózat összesen 2000 m2 aszfaltburkolattalrendelkezik. A telephelynek külön 100 m3-es tűzi-víz tárolója van. Aközelmúltban egy 60 t méréshatárú, digitális kijelzésű, a súlyadatok nyomtatottmegjelenítésére is alkalmas hídmérleget is üzembe helyeztünk.

Bérleti díj (irányár): 450 Ft/m2/hó + ÁFA.