A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Keresztény kultúrtörténeti emlékeink a Vértesben

Keresztény kultúrtörténeti emlékeink a Vértesben

2012. november 19-én nyílt meg az oroszlányi katolikus templomban az a kiállítás, amely a meghirdetett KERESZTÉNY KULTÚRTÖRTÉNETI EMLÉKEINK A VÉRTESBEN című fotópályázat anyagából jött létre.

2012.11.28.

Kutschi András plébános  köszöntője után, Kocsis Mihály vezérigazgató gratulált a nyerteseknek. Első három helyezést ért el:

1.       Tarjáni Antal: Erdei temető
2.       Pretsner István: Krisztus útján
3.       Tóth Viktor: Körtvélyesi kápolna


A képeket a három tagú  zsűri értékelte: Mudrák Attila – Keresztény Múzeum- Esztergom fotóművésze, Tamás Gábor ferences rendi szerzetes fotóművész, és Hartdégen Ákos grafikus.  404 beérkezett  munkából választották ki  a díjazottakat, és azokat a képeket, amelyek a kiállítás anyagát képezik.

Köszönjük szépen a beadott munkákat és a Vértesi Erdő Zrt. is gratulál a díjazottaknak.

A kiállított fotók december 3-ig tekinthetők meg az oroszlányi Munkás Szent József Katolikus Templomban. Azután vándorkiállításként Várgesztesen, Környén, Tatabányán, Csákváron, majd Gánton látható az adott település katolikus templomában.

A kiállítás galériája itt megtekinthető!