A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Karácsonyfa a szeretet ünnepére

A fenyőillat és a szépen feldíszített karácsonyfa elengedhetetlen része az ünnepi hangulatnak. Azért, hogy ebből ne maradjanak ki a térség intézményei sem, a Vértesi Erdő Zrt. igény szerint egy-egy szép jegenyefenyőt ajándékozott nekik karácsonyra.

2019.12.20.

Az iskolák, óvodák mellett a tatai Hajléktalanok Éjjeli Menedékhelye és Nappali Melegedője, a Kistérségi Idősek Otthona és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-Dunántúli Regionális Központja is kapott a felajánlásból.

A fákat Boglári Zoltán, a Vértesi Erdő Zrt.erdőgazdálkodási osztályvezetője adta át:

 - Erdőgazdaságunk a társadalmi felelősségvállalás jegyében igyekszik minél több olyan kezdeményezésben részt venni, ami pozitív hatással van az emberekre. Bízunk benne, hogy ezzel a kis kedvességgel sokaknak sikerül szebbé varázsolni az ünnepeket.

Majd hozzátette: megragadva az alkalmat, szeretnék magam és a Vértesi Erdő Zrt. nevében mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánni!