Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Év Erdésze 2008

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2008. évben az Év Erdésze verseny döntőjének szervezője a Vértesi Erdő Zrt. A döntő helyszíne a pusztavámi Malomerdő Panzió.

2008.04.17.

A verseny célja, hogy az erdész kollégák számot adjanak felkészültségükből, tanult hivatásukról és munkájuk során szerzett tapasztalataikról. Továbbá a verseny célja az is, hogy a nem szakmabeli közönségnek tájékoztatást adjon az erdész szakmáról, a tartamos erdőgazdálkodásról, az ifjúság felé történő környezeti nevelésről. Demonstrálja az erdész hivatást és eloszlassa azon tévhiteket, amelyet az erdőgazdálkodásról és erdész szakmáról a laikus közönség gondol.


A versenyen résztvevő kollégák a szakma reprezentásai, akiktől a versenyen rétsztvevők és a közönség szinpatizánsok egyaránt sokat tanulhatnak.

Az első fordulót az Erdőgazdasági Zrt.-k erdészei számára az erdészeti részvénytársaságok szervezik az OEE illetékes helyi csoportjának együttműködésével. Az elő forduló első helyezettjei jutnak a második fordulóba (országos döntő 22fő).

A javasolt versenyszabályzat letölthető itt: