A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Év Erdésze 2008

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2008. évben az Év Erdésze verseny döntőjének szervezője a Vértesi Erdő Zrt. A döntő helyszíne a pusztavámi Malomerdő Panzió.

2008.04.17.

A verseny célja, hogy az erdész kollégák számot adjanak felkészültségükből, tanult hivatásukról és munkájuk során szerzett tapasztalataikról. Továbbá a verseny célja az is, hogy a nem szakmabeli közönségnek tájékoztatást adjon az erdész szakmáról, a tartamos erdőgazdálkodásról, az ifjúság felé történő környezeti nevelésről. Demonstrálja az erdész hivatást és eloszlassa azon tévhiteket, amelyet az erdőgazdálkodásról és erdész szakmáról a laikus közönség gondol.


A versenyen résztvevő kollégák a szakma reprezentásai, akiktől a versenyen rétsztvevők és a közönség szinpatizánsok egyaránt sokat tanulhatnak.

Az első fordulót az Erdőgazdasági Zrt.-k erdészei számára az erdészeti részvénytársaságok szervezik az OEE illetékes helyi csoportjának együttműködésével. Az elő forduló első helyezettjei jutnak a második fordulóba (országos döntő 22fő).

A javasolt versenyszabályzat letölthető itt: