A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Erdőlátogatási korlátozás az Oroszlányi Erdészetnél

Erdőlátogatási korlátozás az Oroszlányi Erdészetnél

A Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt., mint vadászatra jogosult és erdőgazdálkodó, a kezelésébe tartozó vadászterületen a balesetek elkerülése érdekében korlátozza a csatolt térképen körülhatárolt, Oroszlány, Vértessomló, Várgesztes községhatárokban fekvő erdőterületek látogatását a Gesztesi Parkerdő kivételével.

2013.09.05.

A Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt., mint vadászatra jogosult és erdőgazdálkodó, a kezelésébe tartozó vadászterületen a balesetek elkerülése érdekében korlátozza a csatolt térképen körülhatárolt, Oroszlány, Vértessomló, Várgesztes községhatárokban fekvő erdőterületek látogatását, a Gesztesi Parkerdő kivételével.

 

A 2009. évi XXXVII. törvény 94-96. § alapján bevezetett és kihirdetett korlátozás értelmében, 2013. szeptember 10-30. időszakban, naponta délután 16.00 és reggel 09.00 óra között tilos az erdőben tartózkodni, illetve közlekedni.

 

A korlátozásra a turistautak, illetve a fő közlekedési útvonalak bevezető szakaszain külön is felhívjuk a figyelmet.

Letölthető fájlok: