Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Erdőlátogatási korlátozás az Oroszlányi Erdészetnél

Erdőlátogatási korlátozás az Oroszlányi Erdészetnél

A Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt., mint vadászatra jogosult és erdőgazdálkodó, a kezelésébe tartozó vadászterületen a balesetek elkerülése érdekében korlátozza a csatolt térképen körülhatárolt, Oroszlány, Vértessomló, Várgesztes községhatárokban fekvő erdőterületek látogatását a Gesztesi Parkerdő kivételével.

2013.09.05.

A Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt., mint vadászatra jogosult és erdőgazdálkodó, a kezelésébe tartozó vadászterületen a balesetek elkerülése érdekében korlátozza a csatolt térképen körülhatárolt, Oroszlány, Vértessomló, Várgesztes községhatárokban fekvő erdőterületek látogatását, a Gesztesi Parkerdő kivételével.

 

A 2009. évi XXXVII. törvény 94-96. § alapján bevezetett és kihirdetett korlátozás értelmében, 2013. szeptember 10-30. időszakban, naponta délután 16.00 és reggel 09.00 óra között tilos az erdőben tartózkodni, illetve közlekedni.

 

A korlátozásra a turistautak, illetve a fő közlekedési útvonalak bevezető szakaszain külön is felhívjuk a figyelmet.

Letölthető fájlok: