A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Erdei Delikátesz bolt nyilt Tatabányán

Erdei Delikátesz bolt nyilt Tatabányán

Az állami erdőgazdaságok erdei delikátesz bolt programjába illeszkedően a Vértesi Erdő Zrt. az elsők között nyitja meg az erdei melléktermék szakboltját, Tatabánya belvárosában, az Erdőgazdaság központja mellett, melyben főként az állami erdőgazdaságok által előállított vadhúsok és erdei termékek vásárolhatók meg.

2015.11.06.

Az üzletben az erdőgazdaságok kiváló minőségű termékei: fagyasztott vadhúsok, erdei méz, faszén, kandallófa, ivólevek mellett magyar kézműves termékek is megtalálhatóak: füstölt mangalica és szürkemarha húsáruk, lekvárok, szörpök, fagyasztott; szárított és konzerv erdei gombák, fűszerek, csokoládék.

Célunk a helyi termékek megismertetése és kiskereskedelmi forgalomba jutásának elősegítése, az állami erdőgazdaságok termelési tevékenységében rejlő sokszínűség bemutatása.