A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Emlékezés a Kápolnapusztai áldozatokra

Emlékezés a Kápolnapusztai áldozatokra

Gánt Község Önkormányzata és a Vértesi Erdő Zrt. közös szervezésben tart megemlékezést 2013. március 16-án, 10 órakor KÁPOLNAPUSZTÁN. (Gánt településtől északra 4 km távolságra a temető mellett.)2013.03.07.

Megemlékezünk arról a tragédiáról, amely 1945. március 16-án következett be, amikor a 2. Ukrán front felderítő zászlóalja KÁPOLNAPUSZTA teljes férfi lakosságát kivégezte. Ezzel megszűnt  az 1700-as évek óta létező kis erdei település. Az asszonyok gyermekeikkel távolabbi településekre költöztek.    

Az ünnepségre mindenkit szeretettel várunk! Aki koszorúzni szeretne, a következő elérhetőségen jelezze : saraine.edina@verteserdo.hu

A Vértesi Erdő Zrt. rendbe rakja a KÁPOLNAPUSZTÁHOZ kivezető utat, így az személyautóval megközelíthető lesz, és parkolási lehetőséget is biztosítunk.