A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Csodalámpák - Szentjánosbogár rajzás az Agostyáni Arborétumban

Csodalámpák - Szentjánosbogár rajzás az Agostyáni Arborétumban

Ha téged is érdekel, hogy milyen csodálatos fényei és hangjai vannak az arborétumnak este, tarts velünk! Felfedezhetsz, sétálhatsz, akár magányosan is, ám ha szeretnél többet megtudni ezekről az apró, csodálatos bogarakról, akkor javaslom csatlakozz a szakvezetőkhöz!

2019.06.07.

Előző évek tapasztalata, hogy a felnőttek nagyon kedvelik, a gyerekek pedig imádják ezt a páratlanul izgalmas programot.

A program 2019. június 14-15-16-án lesz. Jegyet váltani mindhárom estén 19.15-20.30-ig lehet. Ekkor zárjuk a kaput! A program 23 óráig tart!

Jegy árak: felnőtt 600.- Ft; nyugdíjas-diák: 400.- Ft; gyermek (3 éves kor felett) 250.- Ft.

A programmal kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok naponta 9-17-ig a +36 30/915-6331 számon.

Néhány fontos információ, amivel kapcsolatosan már nem várok kérdéseket!

  • A programra nem kell regisztrálni, jegyet a helyszínen lehet váltani!
  • Az arborétum különleges mikroklímája és az esti időpont miatt ne induljuk el meleg ruha, esőkabát és vízhatlan cipő nélkül!
  • Elemlámpát lehet hozni, de csak szükség esetén használjuk!
  • Az arborétumban nem üzemel büfé, és nincs ivóvíz, tehát ételt, italt hozni érdemes!
  • Nincs mód beengedni sem a korábban, sem a későbben érkezőket!
  • Sajnos nem tudom előre megmondani mekkora lesz a rajzás intenzitása!
  • Arra sem tudok válaszolni, hogy esik-e majd a kérdéses napon az eső, de az biztos, hogy a bogarak násza eső esetén sem marad el! Nagyon intenzív csapadék, vagy vihar esetén azonban a programot megtartani nem tudjuk!

Kellemes időtöltést, csodás élményt kívánunk!

Tisztelt érdeklődők!

Minden jel arra utal, hogy a szentjánosbogár rajzás az eddigiekkel ellentétben a következő hétvégén - június 21-22-én - lesz látványosabb. Ebben az időszakban is várjuk Önöket szeretettel!