A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Cserkészek segítették a Kisbéri Erdészet munkáját

Cserkészek segítették a Kisbéri Erdészet munkáját

2018. júniusában a tatai 722. sz. Öveges József Cserkészcsapat tagjai a Vértesi Erdő Zrt. Kisbéri Erdészetének egyik területét választották táborozásuk helyszínéül.

2018.08.07.

A szokásos tábori programok mellett az erdészettel kiépített jó kapcsolat eredményeképpen az egyik napon 12 cserkész táborozóval segítették az erdészet erdőművelési munkáját. A diákok egy nemes nyár erdőfelújítás mintegy 2 ha nagyság területű részén - az Erdészet szakmai irányítása alapján - egy szálra metszést végeztek az erdősítés fejlődéséért. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt a tevékenységet összeegyeztethetőnek találták a táborozás szellemével, és be tudták illeszteni programjukba. A tatai cserkészek segítségét, közreműködését ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni!