A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Az év erdésze "2008"

Az év erdésze "2008"

Az év erdésze verseny házigazdája idén a Vértesi Erdő Zrt. volt. A verseny június 12-e és 15-e között a Pusztavámi Erdészet területén került megrendezésre.

2008.07.09.

A rendkívül színvonalas és sokrétű megmérettetésen 19 versenyző indult. Majdnem mindegyik állami és honvédségi erdőgazdaság képviseltette magát, sőt még a Poplár Magán Erdészet Kft. és a MEGOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Integrátorok Szövetsége is indított egy-egy versenyzőt.

A rendezvény fényét és rangját tovább emelte, hogy dr. Jereb Ottó, dr. Kondor Antal és dr. Firbás Oszkár, a középfokú erdészoktatás legendás oszlopai is jelen voltak, és a három nap alatt kötetlen beszélgetés formájában újra tanulhattunk tőlük szakmát, emberséget, jókedvet és humort.

A szoros vetélkedésben végül a Tanulmányi Erdőgazdaság színeiben induló Pál László győzött, őt követte a Szombathelyi Erdőgazdaságot képviselő Piri Norbert, és harmadikként a SEFAG-os Kiss Szabolcs állhatott fel a képzeletbeli dobogóra.

Ezúton gratulálunk nem csak a helyezetteknek, hanem a versenyen szereplő összes résztvevőnek is!

A verseny teljes végeredménye letölthető itt: Év erdésze "2008" eredmények

A rendezvény képei a Fotógaléria menüpont alatt megtekinthetők!