Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

Az év erdésze "2008"

Az év erdésze "2008"

Az év erdésze verseny házigazdája idén a Vértesi Erdő Zrt. volt. A verseny június 12-e és 15-e között a Pusztavámi Erdészet területén került megrendezésre.

2008.07.09.

A rendkívül színvonalas és sokrétű megmérettetésen 19 versenyző indult. Majdnem mindegyik állami és honvédségi erdőgazdaság képviseltette magát, sőt még a Poplár Magán Erdészet Kft. és a MEGOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Integrátorok Szövetsége is indított egy-egy versenyzőt.

A rendezvény fényét és rangját tovább emelte, hogy dr. Jereb Ottó, dr. Kondor Antal és dr. Firbás Oszkár, a középfokú erdészoktatás legendás oszlopai is jelen voltak, és a három nap alatt kötetlen beszélgetés formájában újra tanulhattunk tőlük szakmát, emberséget, jókedvet és humort.

A szoros vetélkedésben végül a Tanulmányi Erdőgazdaság színeiben induló Pál László győzött, őt követte a Szombathelyi Erdőgazdaságot képviselő Piri Norbert, és harmadikként a SEFAG-os Kiss Szabolcs állhatott fel a képzeletbeli dobogóra.

Ezúton gratulálunk nem csak a helyezetteknek, hanem a versenyen szereplő összes résztvevőnek is!

A verseny teljes végeredménye letölthető itt: Év erdésze "2008" eredmények

A rendezvény képei a Fotógaléria menüpont alatt megtekinthetők!