A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

A Gerecse Gyöngyszeme a megye 7 csodája

A 24 Óra szerkesztősége egy hónapon át tartó szavazással kereste Komárom-Esztergom megye 7 csodáját, melybe 20 jelöltből a Vértesi Erdő Zrt. Agostyáni Arborétuma is bekerülhetett.

2019.10.14.

A megye természeti értékeinek egyikeként emléktáblát vehetett át az Arborétum, melyet ezen túl. a helyszínen láthatnak az arra járók, igazolva, hogy ilyen csodálatos helyek vannak szűkebb hazánkban.

A plakettet Boglári Zoltán a Vértesi Erdő Zrt. erdőgazdálkodási osztályvezetője vette át. Elismerés illeti az arborétumot alapító erdész elődöket is, hogy a különleges klímájú helyen a természet országszerte ismert csodája jöhetett létre, s mindazon kollégák munkáját is, akik napjainkig részt vettek a sokféle, különleges fafaj gondozásában, pályáznak különféle fejlesztésekre, de addig is mindent megtesznek azért, hogy a Bocsájtó-völgybe látogatók komfortos körülmények között ismerkedhessenek meg a Gerecse gyöngyszemének is nevezett arborétumunkkal.

Köszönjük a szép kezdeményezést a 24 Óra Szerkesztőségének és köszönet a kemma.hu olvasóinak a szavazatokért! 

Vértesi Erdő Zrt.