A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások

2018 Országos bajnoka a Vértesi Erdő Zrt. fakitermelő csapata

2018 Országos bajnoka a Vértesi Erdő Zrt. fakitermelő csapata

A XXXI. Bábolnai Gazdanapok keretében került megrendezésre a XVII. Stihl Országos Fakitermelő Bajnokság döntője 2018. szeptember 8-án. A 6 regionális elődöntőből jutott be 40 csapat, mely az eddigi döntők közt a legmagasabb csapatlétszámot jelentette. A Társaságunkat a császári regionális elődöntőről kvalifikáló két csapat képviselte: a Vértesi Erdő Zrt. Tatabányai Erdészete és a Vértesi Erdő Zrt. - Alba Berkenye Kft.

2018.09.17.

Ebben az évben egy új versenyszám is bevezetésre került: a döntés. Ez is segítette, hogy a 40 csapatot, de főként az élmezőnyt még jobban differenciálni lehessen, a hibapontok is több versenyszámra osztódjanak szét, s az legyen a bajnok, aki minden számban a legkevesebb hibát véti, a legjobb időeredménnyel. Már az első kör után látszódott, hogy csapataink az élmezőnyben vannak, azonban a második kör minden várakozásunkat felülmúlta: nagyon meggyőző, mintegy 30 ponttal megelőzve a másodikat, 246 ponttal a Vértesi Erdő Zrt. Tatabányai Erdészete lett 2015 után 2018-ban is a fakitermelő országos bajnok. A bajnokcsapat tagjai: Lábodi Csaba (csk), Fülöp Zsolt, Kiss Szilárd és Nagy Zoltán. Második lett a Mecsekerdő Zrt. - Ritrovi Kft. (276 pont), míg a harmadik helyet a Gyöngyösi Fanyűvök (277 pont) szerezte meg.  A Vértesi Erdő Zrt. Alba Berkenye Kft. (327 pont) csapata a szintén előkelő 9. helyen végzett, név szerint: Forgács János (csk), Márton Zoltán, Szabó Zoltán, Szabó Szilárd.

Szép volt fiúk! Gratulálunk!

Részletes eredmények és további információk: www.fakitermeloverseny.hu