A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások


Nagy Vértesi Kincsvadászat!
Nagy Vértesi Kincsvadászat!

Pénteken kezdetét veszi a Nagy Vértesi Kincsvadászat! Már több mint száz csapat jelentkezett a játékra.
tovább 2018.04.24.

XVII. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntő
XVII. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntő

A tavalyi, sikeres XVI. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntőjének megrendezését követően felkérést kapott Társaságunk az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft-től, hogy 2018-ban a Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat ezúttal 6 regionális elődöntőjének egyikét ismét a Vértesi Erdő Zrt. rendezze meg ismét, melyre a régióban levő Társerdőgazdaságok, szakintézmények és szakkereskedések fakitermelő csapatai is meghívást kapnak.
tovább 2018.04.20.

Vértes Legnagyobb Kincsvadásza!
Vértes Legnagyobb Kincsvadásza!

Legyél te a Vértes Legnagyobb Kincsvadásza!
JELENTKEZZ CSALÁDODDAL A VÉRTESI ERDŐ ZRT. - CSALÁDOK ÉVE ALKALMÁBÓL SZERVEZETT -
KINCSKERESŐ-TERMÉSZETJÁRÓ VERSENYÉRE!

tovább 2018.03.26.

Kápolnapusztai megemlékezés
Kápolnapusztai megemlékezés

Meghívó
tovább 2018.03.06.

MEGJELENT EGY ÚJ MADERSPACH-MŰ!
MEGJELENT EGY ÚJ MADERSPACH-MŰ!

HAZÁM VOLT A RETYEZÁT
Maderspach Viktor könyvei, életének meghatározó epizódjaiból születtek. Erdély, s szűkebb pátriája vadregényes tájairól olvashatunk számtalan vadásztörténetében, de ugyanazzal az izgalmas és olvasmányos, a fantáziát megmozgató, színes stílusban tárja az olvasó elé háborús élményeit is. Ugyanakkor mindez idáig kiadatlanul hevertek a különböző folyóiratokban megjelent remek hangvételű cikkei, amelyeket dr. Sonnevend Imre okleveles erdőmérnök gyűjtött össze. A kötet tehát Maderspach Viktor eddig teljességgel ismeretlen és kiadatlan, sajátos hangvételű és különlegesen szép nyelvezettel megfogalmazott természetismereti írásait tartalmazza.
tovább 2018.02.26.

Fedezd fel az örökséged! – 2018
Fedezd fel az örökséged! – 2018

Kedves 9-12. osztályos középiskolai diákok!
2018. februárja és áprilisa között újra útjára indul az Országos Erdészeti Egyesület erdőismereti vetélkedője, a „Fedezd fel az örökséged! – 2018”!

tovább 2018.02.15.

A természetjárás írott és íratlan szabályai
A természetjárás írott és íratlan szabályai

A természetjárás egyre népszerűbb és egyre több embert vonzó aktív kikapcsolódási forma. Az erdők épségének megőrzése, lakóinak nyugalma érdekében azonban meg kell ismernünk, és be kell tartanunk néhány fontos szabályt, mielőtt túrázni indulunk gyönyörű Vértesünkbe. Ez nem csak az erdő védelmét, hanem saját biztonságunkat is szolgálja. Összefoglaljuk az erdőjárásra vonatkozó jogszabályokat, és ezek rendelkezéseit, valamint a turistatársadalom legfontosabb íratlan szabályait.
tovább 2018.02.05.

Versenyfelhívás!
Versenyfelhívás!

Az Országos Erdészeti Egyesület és az „Young People in European Forests” (YPEF) Nemzetközi Bizottság nemzetközi tanulmányi versenyt hirdet Fiatalok Az Európai Erdőkben – 2018 címmel.


tovább 2018.01.25.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12