A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások


Kiadó üdülő
Kiadó üdülő

A Vértesi Erdő Zrt. komáromi termálfürdő területén található üdülője kiadó.
tovább 2018.06.21.

Ne érj hozzá!
Ne érj hozzá!

Az őzek ellése májustól június közepéig tart. Ebben az időszakban a természetjárók, túrázok száma is megnövekszik a melegedő időjárásnak köszönhetően.
tovább 2018.06.06.

Vérebverseny a Vértesben
Vérebverseny a Vértesben

Május utolsó hétvégéjén a Magyar Véreb Egylet (MVE) 2018. évi Nehezített Vércsapa Versenyét a Vértesi Erdő Zrt. Pusztavámi Erdészetének kezelésébe tartozó vadászterületen rendezte.
tovább 2018.06.04.

XVII. Sthil Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő (III. Vértesi Fakitermelő Kupa)
XVII. Sthil Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő (III. Vértesi Fakitermelő Kupa)

XVII. Sthil Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő (III. Vértesi Fakitermelő Kupa) 2018. május 5-én a Vértesi Erdő Zrt., az Agrogold Stihl Császár szakkereskedés, Császár Község Önkormányzata és az Andreas Stihl Kft. társszervezésében és támogatásával került megrendezésre a császári Egresi-réten.
tovább 2018.05.17.

További részletek
FaBook – új fa-, és cserjehatározó alkalmazás!

Túrázás közben láttál egy fát, de nem tudod melyik faj? Minden nap elmész a parkban egy fasor mellett, de sosem tudtad milyen fajokból áll? Érdekesek a termései egy cserjének, de nem ismered? Ismerd meg! Az Országos Erdészeti Egyesület által kifejlesztett terepi fahatározó alkalmazás Fa Book lesz segítségedre! A program ingyenesen letölthető, Android és iOS operációs rendszerekre. összesen 111, a hazai erdőkben előforduló fa- és cserjefaj, illetve fajcsoport terepi azonosításában nyújt segítséget.
tovább 2018.05.15.

Nagy Vértesi Kincsvadászat!
Nagy Vértesi Kincsvadászat!

Pénteken kezdetét veszi a Nagy Vértesi Kincsvadászat! Már több mint száz csapat jelentkezett a játékra.
tovább 2018.04.24.

XVII. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntő
XVII. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntő

A tavalyi, sikeres XVI. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntőjének megrendezését követően felkérést kapott Társaságunk az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft-től, hogy 2018-ban a Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat ezúttal 6 regionális elődöntőjének egyikét ismét a Vértesi Erdő Zrt. rendezze meg ismét, melyre a régióban levő Társerdőgazdaságok, szakintézmények és szakkereskedések fakitermelő csapatai is meghívást kapnak.
tovább 2018.04.20.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12