A Mi Erdőnk Gróf Merán Fülöp - Vadászati és erdészeti múzeum Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tata Hazai Vadász Filmtár Az év fája 2014 Földművelésügyi Minisztérium Muzsikál az erdő Mit tudsz a klimaváltozás és az erdők kapcsolatáról? Vértesierdő Muzsikál az erdő

Hírek, aktualitások


Készülnek a télre, aprítják a fákat
Készülnek a télre, aprítják a fákat

Nem csak a vízpartokon van szezon augusztusban, az erdőkben is gőzerővel dolgoznak a szakemberek ország és megyeszerte. A Vértesi Erdő Zrt. már a télre is készül. A miértről kérdeztük dr. Széles Attila igazgatási és kereskedelmi főmérnököt.
tovább 2018.08.28.

További részletek
Ezüstérmes a Vértesi Erdő Zrt. Csapata

Az erdőgazdaságok már több mint egy évtizede rendeznek a szakszemélyzetük részére lövészverseny sorozatot.
tovább 2018.08.27.

Cserkészek segítették a Kisbéri Erdészet munkáját
Cserkészek segítették a Kisbéri Erdészet munkáját

2018. júniusában a tatai 722. sz. Öveges József Cserkészcsapat tagjai a Vértesi Erdő Zrt. Kisbéri Erdészetének egyik területét választották táborozásuk helyszínéül.
tovább 2018.08.07.

Értesítés tűzifa szállítási díj változásról
Értesítés tűzifa szállítási díj változásról

Tisztelt Vásárlók, Leendő Partnereink!

A Vértesi Erdő Zrt ezúton értesíti tűzifa vásárlóit, hogy a házhoz szállítás díja 60 km távolságon belül, 2017.07.23-tól egységesen, 4000 Ft+Áfa/m3 lesz.
tovább 2018.07.13.

Kiadó üdülő
Kiadó üdülő

A Vértesi Erdő Zrt. komáromi termálfürdő területén található üdülője kiadó.
tovább 2018.06.21.

Ne érj hozzá!
Ne érj hozzá!

Az őzek ellése májustól június közepéig tart. Ebben az időszakban a természetjárók, túrázok száma is megnövekszik a melegedő időjárásnak köszönhetően.
tovább 2018.06.06.

Vérebverseny a Vértesben
Vérebverseny a Vértesben

Május utolsó hétvégéjén a Magyar Véreb Egylet (MVE) 2018. évi Nehezített Vércsapa Versenyét a Vértesi Erdő Zrt. Pusztavámi Erdészetének kezelésébe tartozó vadászterületen rendezte.
tovább 2018.06.04.

XVII. Sthil Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő (III. Vértesi Fakitermelő Kupa)
XVII. Sthil Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő (III. Vértesi Fakitermelő Kupa)

XVII. Sthil Országos Fakitermelő Verseny Császári Regionális Elődöntő (III. Vértesi Fakitermelő Kupa) 2018. május 5-én a Vértesi Erdő Zrt., az Agrogold Stihl Császár szakkereskedés, Császár Község Önkormányzata és az Andreas Stihl Kft. társszervezésében és támogatásával került megrendezésre a császári Egresi-réten.
tovább 2018.05.17.

További részletek
FaBook – új fa-, és cserjehatározó alkalmazás!

Túrázás közben láttál egy fát, de nem tudod melyik faj? Minden nap elmész a parkban egy fasor mellett, de sosem tudtad milyen fajokból áll? Érdekesek a termései egy cserjének, de nem ismered? Ismerd meg! Az Országos Erdészeti Egyesület által kifejlesztett terepi fahatározó alkalmazás Fa Book lesz segítségedre! A program ingyenesen letölthető, Android és iOS operációs rendszerekre. összesen 111, a hazai erdőkben előforduló fa- és cserjefaj, illetve fajcsoport terepi azonosításában nyújt segítséget.
tovább 2018.05.15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11